Se luotettava rakennuspalvelu Porissa ja lähikunnissa!

040 189 8909

Ammattitaidolla tehty kattoremontti Porissa

Vaikka katot yleensä kestävät pitkään, eivät ne koskaan ole ikuisia. Kun katto on tulossa tiensä päähän, kannattaa kattoremontti tehdä kerralla kunnolla, jotta uusi katto voisi taas palvella seuraavien vuosikymmenten ajan ilman minkäänlaisia ongelmia. Porin seudulla kattoremontti onnistuu Rakennus Vanhatalo Oy:n toimesta avaimet käteen -periaatteella, aina suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn. Asiantuntemuksemme kattaa sekä pelti- että tiilikatot, tarvittaessa toki remontoimme ja uusimme muitakin kattotyyppejä.

Ilmainen katon kuntokartoitus

Kattoremontti on iso investointi, johon ei kannata rynnätä suin päin. Pelkkä kulunut ulkonäkö ei vielä kerro siitä, onko katto oikeasti remontin tarpeessa. Paras tapa selvittää kattoremontin tarpeellisuus on kutsua paikallinen alan ammattilainen tekemään arvio ja kertomaan oma mielipiteensä asiasta.

Näin tavoitat meidät: 

Soita numeroon: 040 189 8909, tai lähetä viestiä sähköpostilla tai oheisella lomakkeella. Annamme mielellämme lisätietoa kattosi kunnosta, aikatauluista ja kustannuksien muodostumisesta. 


Kattoremontti kaikille kattotyypeille

Toteutamme kattoremontit kaikille tarvittaville katoille. Ilmaisella kartoituskäynnillä kartoitamme katon kunnon
ja kirjaamme mahdolliset toimenpiteet ylös. Suunnitelman avulla tiedät mitä on tulossa, millaisin aikatauluin kattoremontti valmistuu, ja miten kustannukset muodostuvat. Kattoremontti valmistuu meillä ripeästi muutamassa päivässä, myös talvikaudella. Olemme tunnettuja järkihintaan tehdyistä kattoremonteista.

Usein kyse voi olla pienestä täsmäkorjauksesta, jossa reiät ja halkeamat paikataan, sekä tehdään tarvittavia tiivistystöitä ja liitoskohtien uusimisia niin räystäällä kuin harjalla. Mikäli vuotokohta on jo päässyt aiheuttamaan rakenteellisia muutoksia, voi vesikattoa ja sen alapuolisia rakenteita olla tarpeen korjata laajemmin. 


Toteutuksia uudisrakentajille

Meiltä luonnistuu niin peltikaton asennus kuin uuden tiilikaton asennus. Menemme kuitenkin aina tarve edellä, joten asennamme juuri sellaisen katon kuin toiveena on. Uusi katto kohoaa toimestamme edullisesti, onhan meillä mukavasti kattometrejä takana. Pitkä kokemus tuo sujuvuutta toteutukseen, säästää aikaa ja auttaa löytämään hinta-laatu-suhteeltaan sopivimmat ratkaisut. 


Muut kattotyöt

Asennamme kattoremonttien ja kattojen rakentamisen yhteydessä kaikki tarvittavat kattotuotteet.  Viimeistelemme kattosi esimerkiksi piipun pellityksin ja kattoturvatuotteilla. Huolellinen viimeistely pitää katon kuosissa ja asennetut kattoturvatuotteet käynnin katolla ja lähialueella turvallisena. Meiltä saat myös sadevesijärjestelmät kohtuuhintaan.


Lue lisää katon uusimisesta


Hyödynnä kotitalousvähennys teettäessäsi kattoremonttia!

Kun arvioit kotitaloutena kattoremontin lopullista hintaa, muistathan myös kotitalousvähennyksen kustannuksien laskennassa. Kotitalousvähennystä saat kattoremontin työn osuudesta. Kattoremontin voit teettää myös vapaa-ajan asunnossa, tai vanhempiesi tai isovanhempiesi taloudessa. Lisätietoa löydät osoitteesta verohallinto.fi.

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja...


Muista: hyvin hoidettu katto pitää pintansa!

Katon pesu ja maalaus – säännöllisesti tehtynä nämä siirtävät järeämpää kattoremonttia tuonnemmaksi. Vaikka ei heti tulisi ajatelleeksi, siirrät kallista kattoremonttia tuonnemmaksi puhdistamalla katon pinnan roskilta, sammaleelta ja muulta lialta. 


Ota yhteyttä kattoremonttien ammattilaiseen Porissa!

Porin alueella kattoremontti sujuu meidän toimestamme laadusta tinkimättä ja ilman turhaa työtä – ota meihin yhteyttä ja kutsu meidät paikan päälle, niin katsotaan, mitä sinun katollesi voisi tehdä! Rakennus Vanhatalo Oy:n toteutukset täyttävät vaativammatkin kattokriteerit ja toimii aina vastuullisesti hyvän rakentamistavan mukaan kaikissa kohteissa.


Ota yhteyttä
Hae rahoitus tästä

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste