Se luotettava rakennuspalvelu Porissa ja lähikunnissa!

040 189 8909

Ulkoverhous Porin alueella ja lähikunnissa

Ulkoverhous- ja julkisivutyöt kuuluvat olennaisesti Porin seudulla toimivan Rakennus Vanhatalo Oy:n palveluvalikoimaan. Ammattitaidolla tehty ulkoverhous sekä -maalaus saa talosi näyttämään jälleen uudelta ja kauniilta. Se nostaa talosi arvoa – ja tuo säästöjä myös energialaskussa pienentyneiden lämmityskustannusten muodossa! Meiltä saat ilmaisen kartoitus- ja arviokäynnin kohteeseesi Porin seudulla.

Julkisivut kuntoon avaimet käteen -palveluna

Työ alkaa aina kartoituksesta ja suunnittelusta, jonka jälkeen ammattimiehemme tulevat purkamaan pois vanhat materiaalit. Tämän jälkeen korjataan kaikki mahdolliset kosteus- ja lahovauriot sekä valitaan kohteeseesi sopivat pinta- ja eristemateriaalit. Lämmöneristeenä voi toimia vaikkapa puukuitulevy tai jokin muu kohteeseen soveltuva eristävä materiaali. Tämä saa kotisi sisäilman pysymään raikkaana ja rakenteet terveinä. Hoidamme urakan avaimet käteen -palveluna, sovittuja aikatauluja ja muita yksityiskohtia noudattaen, ja laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille!

Kun ulkoverhous on tullut aika uudistaa, Porin alueella palveleva Rakennus Vanhatalo Oy on erinomainen valinta työn suorittamaan. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kerro lisää tarpeistasi ja kutsu meidät paikan päälle tekemään ilmainen arvio- ja kartoituskäynti. Siitä on hyvä jatkaa sitten eteenpäin!

Hae rahoitus tästä

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste